Hlavní nabídka



2008/07/19 Miroslav PDF Tisk
Napsal uživatel Administrator   

Miroslav - 19.7.2008 - (Znojemská liga)

Závody v Miroslavi začali průvodem, který se šel od hasičky k soše Sv.Floriána, kde proběhl slavnostní nástup a poté jsme se přesunuli zpět k hasičské zbrojnici, před kterou se běhal požární útok. Jako první šli na řadu muži a poté ženy. Domácí borci, kteří startovali jako první měli neplatný pokus, protože košařovi spadl koš do kádě a poté se nad hlavou rozhodčího ukázal červený praporek. Naše družstvo šlo jako 12. hned po St.Lískovci - sport. Tým Lískovce zaběhl čas 23,97 což stačilo na 7.místo. Náš tým v sestavě - stroj: Stréc Chvátal - Dědek Amígo, střed: David Kroupa,
koš: Roman Šudák, béčka: Kuba Seehofner, rozdělovač: David Ulrich, proud: Ondra Kutnohorský a Jakub Kutnohorský zaběhl čas 30,40 i když jsme měli na čas kolem 23-25 vteřin, ale na kdyby se nehraje :-(. Po odběhnutí našeho pokusu přišly na řadu ženy. V nich suveréně vyhrály domácí holky (ženy) s časem 18,63 a pohár zůstal doma. My jsme se nakonec umístili na 12.místě z 19.týmu. 

Poznámka: útoky se běhaly do kopce a Roman, Arab, Ondra a Kuba Kut byli zaměstnáni na dobu neurčitou do stánku s pivem a kofolou, jak bylo podle některých zákazníků vidět šlo jim to opravdu dobře :-D, poté co nás zase vystřídaly holky jsme prohlásili, že už na tyto závody nepojedem :-D rači!